Ga naar de inhoud

Aanmeldings formulier

Contact

Vanaf 1 juli 2008 is het mogelijk geworden om ook zonder verwijsbrief een afspraak te maken i.v.m. de nieuwe mogelijkheid de zogenaamde 'Directe Toegankelijkheid Oefentherapie'. In dit geval zal er eerst een zogenaamde screening plaatsvinden. Dit houdt in dat er eerst wordt bekeken of uw klacht voor behandeling door een oefentherapeut in aanmerking komt. Wanneer dit het geval is, zal er een anamnese en onderzoek gedaan worden.
Indien blijkt dat uw klacht niet in aanmerking komt voor behandeling door een oefentherapeut zult u naar uw huisarts worden verwezen voor nader onderzoek.
Wanneer u zonder verwijsbrief een afspraak wilt maken kan dit telefonisch of door het invullen van het aanmeldingsformulier.
n.b. U bent wettelijk verplicht om bij de eerste afspraak het inschrijfbewijs (pasje) van uw zorgverzekering mee te nemen en een geldig legitimatiebewijs.
Voor het maken van een afspraak is de praktijk telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0183-678470.

Soms kan het gebeuren dat de praktijk telefonisch niet bereikbaar is i.v.m. een behandeling aan huis of in de fitness zaal of dat een behandeling niet kan worden onderbroken.
U krijgt dan verbinding met de voicemail. Wanneer u inspreekt wordt u altijd zo snel mogelijk teruggebeld

U kunt het aanmeldformulier hiernaast invullen en versturen, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld voor het maken van een afspraak.
© Mensendieck-praktijk J.A.Jansen-van Hoften
Terug naar de inhoud